Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VFF pindstrup
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Alminde kopt de bal weg. Døring bereikt de bal nog maar net als eerste. Døring speelt de bal door. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Johansen met de inworp. Nørregård is nu in balbezit. Nørregård probeert naar een medespeler te passen. Dostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Dostrup haalt uit met een fantastische trap. Jakobsen bokst de bal weg.

31e minuut.
Johansen met een sublieme pass. Døring geeft een lange en hoge pass. Willumsen speelt de bal door. Kryger rent richting de bal. Kryger draait met de bal, schiet en ... Bøgelund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Bjørsvik rent richting de bal. Gormsen begaat een overtreding. Bjørsvik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bjørsvik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Østerberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryger is nu in balbezit. Kryger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFF 42%, pindstrup 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VFF - pindstrup 0:0

46e minuut.
Dostrup passt de bal zonder na te denken. Krone bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestergård begaat een overtreding. Vestergård krijgt een gele kaart. Krone wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Krone kan niet meer verder spelen. Bondesgaard komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dostrup is nu in balbezit. Alminde is nu in balbezit. Dostrup is nu in balbezit. Alminde is nu in balbezit. Alminde schiet op doel. Jakobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Willumsen speelt de bal door. Gormsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Green Jensen rent richting de bal. Kryger rent richting de bal. Kryger haalt uit met een fantastische trap. Bøgelund bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
VFF - pindstrup 1:0

55e minuut.
Lundvang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Døring met een sublieme pass. Daar is Kryger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Green Jensen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Døring met een sublieme pass. Kryger is nu in balbezit. Gormsen begaat een overtreding. Gormsen krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Lundvang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bondesgaard met de inworp. Alminde rent richting de bal. Alminde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jakobsen trapt de bal weg. Gormsen kopt de bal weg. Døring heeft problemen om de bal te vangen. Alminde bereikt de bal nog maar net als eerste. Alminde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VFF - pindstrup 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFF 34%, pindstrup 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VFF - pindstrup 1:1