Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchholdt brøndby
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Hovgaard passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skjern met een snelle inworp. Christiansen rent richting de bal. Christiansen geeft een lange en hoge pass. Gissel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ankersø rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Buchholdt - brøndby 0:1

13e minuut.
Risom met een sublieme pass. Hovgaard geeft een lange en hoge pass. Skjern is nu in balbezit. Lund Jørgensen onderschept slim de pass. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lindgård trapt de bal weg van het doel. Gade kopt de bal weg. Daar is Lund Jørgensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Øbo rent richting de bal. Øbo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kohl trapt de bal weg. Lungholt kopt de bal weg. Daar is Wolthers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gade rent richting de bal. Gade met een sublieme pass. Borgvardt rent richting de bal. Ankersø verovert de bal door een tackle van achteren. Ankersø schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Fenger speelt de bal door. Wolthers rent richting de bal. Wolthers geeft een lange en hoge pass. Ankersø is nu in balbezit. Ankersø draait met de bal, schiet en ... Gissel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchholdt 45%, brøndby 55%.
Buchholdt - brøndby 0:1

47e minuut.
Fenger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glad met een snelle inworp. Gade rent richting de bal. Gade geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Gissel trapt de bal weg van het doel. Wolthers kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bøgvad de bal onder controle te krijgen. Gade bereikt de bal nog maar net als eerste. Gade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lungholt kopt de bal weg. Daar is Øbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Øbo passt de bal met de wreef. Lund Jørgensen rent richting de bal. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lundemand probeert de bal aan de voet te houden. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... Lindgård maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Lindgård trapt de bal weg. Hovgaard rent richting de bal. Hovgaard geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Gade passt de bal zonder na te denken. Wolthers rent richting de bal. Wolthers passt de bal met de wreef. Daar is Ankersø, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankersø haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchholdt - brøndby 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchholdt 62%, brøndby 38%.
Buchholdt - brøndby 0:2