Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brunello Buchholdt
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 22.3
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Rødgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rødgaard passt de bal zonder na te denken. Grundsten is nu in balbezit. Lund Jørgensen onderschept slim de pass. Lund Jørgensen schiet op doel. Tychosen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - Buchholdt 0:1

15e minuut.
Rødgaard rent richting de bal. Rødgaard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Antonius de bal onder controle te krijgen. Øbo is nu in balbezit. Øbo schiet op doel. Tychosen bokst de bal weg.

19e minuut.
Øbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Øbo passt de bal zonder na te denken. Antonius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen onderschept slim de pass. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alomar rent richting de bal. Alomar geeft een lange en hoge pass. Laugesen rent richting de bal. Lund Jørgensen onderschept slim de pass. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - Buchholdt 0:2

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alomar neemt de hoekschop. Rødgaard heeft problemen om de bal te vangen. Lund Jørgensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund Jørgensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Fredborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilling verovert de bal door een tackle van achteren. Stilling passt de bal in één keer door. Teilmann rent richting de bal. Teilmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunello 59%, Buchholdt 41%.
Brunello - Buchholdt 0:2

47e minuut.
Nymann met een sublieme pass. Stilling bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilling passt de bal met de wreef. Teilmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fredborg geeft een hoge lob. Rødgaard is nu in balbezit. Laugesen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rødgaard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Øbo neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunello 59%, Buchholdt 41%.
Brunello - Buchholdt 0:2