Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pølse FC pindstrup
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Nyholm kopt de bal weg. Jung kan de bal niet met de borst controleren. Jung geeft een lange en hoge pass. Dostrup is nu in balbezit. Dostrup draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Alminde verovert de bal door een tackle van achteren. Alminde passt de bal met de wreef. Dostrup is nu in balbezit. Dostrup schiet op doel. Traberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - pindstrup 0:1

42e minuut.
Boje haalt uit met een fantastische trap. Bøgelund probeert naar een medespeler te passen. Therkelsen kopt de bal weg. Boje is nu in balbezit. Boje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Therkelsen is nu in balbezit. Lauberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Therkelsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Therkelsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boje rent richting de bal. Boje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pølse FC - pindstrup 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 49%, pindstrup 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pølse FC - pindstrup 1:1

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kold trapt de bal weg van het doel. Krieger probeert naar een medespeler te passen. Boje is nu in balbezit. Boje draait met de bal, schiet en ... Bøgelund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Ibenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Ibenfeldt passt de bal met de wreef. Østerberg rent richting de bal. Boje verovert de bal door een tackle van achteren. Boje schiet op doel. Bøgelund bokst de bal weg.

80e minuut.
Krieger probeert naar een medespeler te passen. Willumsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Willumsen geeft een lange en hoge pass. Dostrup rent richting de bal. Dostrup haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 57%, pindstrup 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pølse FC - pindstrup 1:1