Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alt ting VFF
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Drachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Døring verovert de bal door een tackle van achteren. Døring passt de bal zonder na te denken. Vestergård is nu in balbezit. Vestergård geeft de bal voor. Bødker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Falterin met een sublieme pass. Drachmann rent richting de bal. Eskildsen begaat een overtreding. Eskildsen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Randrup rent richting de bal. Randrup probeert naar een medespeler te passen. Rytter rent richting de bal. Foldkjær is nu in balbezit. Foldkjær schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc alt ting - VFF 1:0

30e minuut.
Green Jensen is nu in balbezit. Green Jensen geeft een lange en hoge pass. Ankjær controleert de bal met de borst. Vestergård bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestergård geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bjørsvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus speelt de bal door. Egeland heeft problemen om de bal te vangen. Green Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Green Jensen draait met de bal, schiet en ... Bødker bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Green Jensen verovert de bal door een tackle van achteren. Green Jensen passt de bal in één keer door. Lundvang geeft een hoge lob. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger schiet op doel. Bødker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alt ting 65%, VFF 35%.
fc alt ting - VFF 1:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Randrup met de inworp. Eskildsen heeft problemen om de bal te vangen. Falterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Falterin passt de bal zonder na te denken. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alt ting 70%, VFF 30%.
fc alt ting - VFF 1:0