Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VFF fc alt ting
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Foldkjær haalt uit met een fantastische trap. Herskind geeft een hoge lob. Kjeldssen heeft problemen om de bal te vangen. Green Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Green Jensen schiet op doel. Bødker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vestergård speelt de bal door. Kryger rent richting de bal. Kjeldssen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kjeldssen krijgt een gele kaart. Kryger raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kryger kan niet meer verder spelen. Møller Christensen komt het veld opgelopen. Green Jensen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Egeland is nu in balbezit. Green Jensen onderschept slim de pass. Green Jensen passt de bal in één keer door. Møller Christensen rent richting de bal. Møller Christensen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VFF - fc alt ting 1:0

32e minuut.
Vestergård geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kjeldssen de bal. Bødker speelt de bal door. Foldkjær rent richting de bal. Foldkjær schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Møller Christensen rent richting de bal. Kopernikus onderschept slim de pass. Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Foldkjær rent richting de bal. Foldkjær draait met de bal, schiet en ... Jakobsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFF 37%, fc alt ting 63%.
VFF - fc alt ting 1:0

48e minuut.
Bjørsvik passt de bal in één keer door. Green Jensen rent richting de bal. Green Jensen passt de bal zonder na te denken. Møller Christensen is nu in balbezit. Møller Christensen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Bødker met een harde bal richting middenveld. Døring geeft een hoge lob. Møller Christensen rent richting de bal. Møller Christensen draait met de bal, schiet en ... Bødker bokst de bal weg. Brix heeft problemen om de bal te vangen. Møller Christensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Møller Christensen haalt uit met een fantastische trap. Bødker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VFF - fc alt ting 2:0

54e minuut.
Green Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Green Jensen geeft een lange en hoge pass. Møller Christensen is nu in balbezit. Møller Christensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VFF - fc alt ting 3:0

74e minuut.
Eskildsen met een sublieme pass. Møller Christensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopernikus rent richting de bal. Møller Christensen verovert de bal door een tackle van achteren. Møller Christensen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFF 42%, fc alt ting 58%.
VFF - fc alt ting 3:0