Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pølse FC brøndby
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Wolthers bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyholm met een sublieme pass. Boje is nu in balbezit. Boje haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Christiansen onderschept slim de pass. Christiansen speelt de bal door. Ankersø heeft problemen om de bal te vangen. Gade rent richting de bal. Gade schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nyholm rent richting de bal. Nyholm speelt de bal door. Ibenfeldt rent richting de bal. Boje rent richting de bal. Boje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - brøndby 1:0

37e minuut.
Thøgersen geeft een lange en hoge pass. Risom kopt de bal weg. Lomholt probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Christiansen zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Therkelsen probeert naar een medespeler te passen. Rodgers geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kold de bal. Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankersø draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gade speelt de bal door. Therkelsen rent richting de bal. Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankersø haalt uit met een fantastische trap. Traberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pølse FC - brøndby 1:1

44e minuut.
Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt geeft een lange en hoge pass. Wolthers kan de bal niet met de borst controleren. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - brøndby 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 53%, brøndby 47%.
pølse FC - brøndby 2:1

48e minuut.
Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen geeft een lange en hoge pass. Grundtvig probeert naar een medespeler te passen. Boje is nu in balbezit. Boje schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Christiansen met de inworp. Gade is nu in balbezit. Gade probeert naar een medespeler te passen. Ankersø rent richting de bal. Ankersø schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ibenfeldt rent richting de bal. Risom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ibenfeldt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Therkelsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boje is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kohl ... Strafschop! Boje raakt geblesseerd tijdens het duel. Ibenfeldt kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - brøndby 3:1

79e minuut.
Nyholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyholm speelt de bal door. Daar is Lomholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankersø rent richting de bal. Ankersø draait met de bal, schiet en ... Traberg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 51%, brøndby 49%.
pølse FC - brøndby 3:1