Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brunello pindstrup
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Dostrup onderschept slim de pass. Antonius bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonius passt de bal met de wreef. Dostrup is nu in balbezit. Dostrup draait met de bal, schiet en ... Tychosen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Gaarde met een sublieme pass. Nymann bereikt de bal nog maar net als eerste. Nymann met een sublieme pass. Teilmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gormsen verovert de bal door een tackle van achteren. Gaarde onderschept slim de pass. Gaarde probeert naar een medespeler te passen. Teilmann is nu in balbezit. Teilmann draait met de bal, schiet en ... Bøgelund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Daar is Alminde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alminde probeert naar een medespeler te passen. Dostrup is nu in balbezit. Dostrup schiet op doel. Tychosen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - pindstrup 0:1

25e minuut.
Nørregård probeert naar een medespeler te passen. Grundsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundsten met een sublieme pass. Teilmann rent richting de bal. Teilmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brunello - pindstrup 1:1

33e minuut.
Nymann is nu in balbezit. Nymann geeft een hoge lob. Grundsten kopt de bal weg. Klungelig pakt Teilmann de bal. Teilmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Grundsten speelt de bal door. Johansen rent richting de bal. Kærgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Overgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Overgård schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunello 50%, pindstrup 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brunello - pindstrup 1:1

51e minuut.
Grundsten speelt de bal door. Teilmann rent richting de bal. Teilmann passt de bal met de wreef. Overgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Overgård draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - pindstrup 2:1

55e minuut.
Johansen probeert de bal met de borst te controleren. Kærgaard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nørregård. Kærgaard raakt geblesseerd tijdens het duel. Sommerhjelm met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Dostrup kopt de bal weg. Alminde rent richting de bal. Dostrup rent richting de bal. Alminde is nu in balbezit. Alminde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Alminde rent richting de bal. Gaarde rent richting de bal. Alminde rent richting de bal. Dostrup is nu in balbezit. Dostrup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brunello - pindstrup 2:2

75e minuut.
Dostrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Laugesen rent richting de bal. Dostrup verovert de bal door een tackle van achteren. Alminde is nu in balbezit. Alminde haalt uit met een fantastische trap. Tychosen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - pindstrup 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunello 48%, pindstrup 52%.
Brunello - pindstrup 2:3