Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellested IF VFF
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Lundvang passt de bal zonder na te denken. Thyrring bereikt de bal nog maar net als eerste. Thyrring passt de bal in één keer door. Bjørsvik is nu in balbezit. Bjørsvik passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bjørsvik verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørsvik geeft een lange en hoge pass. Døring geeft een lange en hoge pass. Green Jensen is nu in balbezit. Green Jensen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Green Jensen met een sublieme pass. Bjørsvik rent richting de bal. Bjørsvik passt de bal met de wreef. Green Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Green Jensen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Døring speelt de bal door. Vestergård bereikt de bal nog maar net als eerste. Vestergård passt de bal in één keer door. Kryger rent richting de bal. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Thyrring passt de bal in één keer door. Døring rent richting de bal. Døring speelt de bal door. Vestergård rent richting de bal. Vestergård geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bjørsvik met een snelle inworp. Green Jensen is nu in balbezit. Green Jensen passt de bal zonder na te denken. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lindgård is nu in balbezit. Vintersen met een sublieme pass. Rytter heeft problemen om de bal te vangen. Espelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Espelund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellested IF 53%, VFF 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellested IF - VFF 0:0

58e minuut.
Døring probeert naar een medespeler te passen. Brøchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brøchner met een sublieme pass. Espelund bereikt de bal nog maar net als eerste. Espelund schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bjur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vintersen is nu in balbezit. Vintersen passt de bal zonder na te denken. Lindgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindgård draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Thyrring speelt de bal door. Lindgård is nu in balbezit. Randrup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Randrup krijgt een gele kaart. Lindgård is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brøchner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bjørsvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thyrring heeft problemen om de bal te vangen. Green Jensen onderschept slim de pass. Green Jensen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellested IF 45%, VFF 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellested IF - VFF 0:0