Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc alt ting brøndby
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolthers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldkjær begaat een overtreding. Foldkjær krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rossen rent richting de bal. Ankersø verovert de bal door een tackle van achteren. Ankersø passt de bal in één keer door. Gade rent richting de bal. Gade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alt ting 63%, brøndby 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc alt ting - brøndby 0:0

54e minuut.
Wolthers bereikt de bal nog maar net als eerste. Drachmann is nu in balbezit. Drachmann probeert naar een medespeler te passen. Foldkjær rent richting de bal. Foldkjær haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Falterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Falterin passt de bal zonder na te denken. Drachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Drachmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc alt ting - brøndby 1:0

63e minuut.
Rossen is nu in balbezit. Moesgaard onderschept slim de pass. Moesgaard passt de bal met de wreef. Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankersø haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kopernikus probeert naar een medespeler te passen. Rossen rent richting de bal. Wolthers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wolthers krijgt een gele kaart. Rossen raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rossen kan niet meer verder spelen. Zachariassen komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Falterin probeert de bal aan de voet te houden. Foldkjær rent richting de bal. Foldkjær passt de bal met de wreef. Drachmann is nu in balbezit. Drachmann schiet op doel. Lindgård probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rodgers passt de bal met de wreef. Lundemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldkjær onderschept slim de pass. Drachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Drachmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc alt ting 41%, brøndby 59%.
fc alt ting - brøndby 1:0