Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brøndby fc alt ting
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Ankersø onderschept slim de pass. Kopernikus rent richting de bal. Met opzet legt Ankersø zijn tegenspeler op de grond. Ankersø krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Foldkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundemand is nu in balbezit. Foldkjær onderschept slim de pass. Foldkjær draait met de bal, schiet en ... Lindgård maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Glad verovert de bal door een tackle van achteren. Glad passt de bal zonder na te denken. Kopernikus rent richting de bal. Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankersø schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brøndby 40%, fc alt ting 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brøndby - fc alt ting 0:0

49e minuut.
Drachmann rent richting de bal. Wolthers rent richting de bal. Drachmann rent richting de bal. Foldkjær rent richting de bal. Foldkjær schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bødker met een harde bal richting middenveld. Drachmann kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodgers de bal. Foldkjær is nu in balbezit. Foldkjær haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lundemand met een harde bal richting middenveld. Kopernikus speelt de bal door. Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldkjær haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kopernikus heeft problemen om de bal te vangen. Christiansen is nu in balbezit. Christiansen passt de bal met de wreef. Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankersø haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Gade rent richting de bal. Gade met een sublieme pass. Ankersø bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankersø haalt uit met een fantastische trap. Bødker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brøndby - fc alt ting 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brøndby 52%, fc alt ting 48%.
brøndby - fc alt ting 1:0