Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brunello VFF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Green Jensen is nu in balbezit. Grundsten geeft een hoge lob. Åberg probeert de bal aan de voet te houden. Teilmann rent richting de bal. Teilmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Døring passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grundsten de bal. Grundsten probeert naar een medespeler te passen. Teilmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Grundsten passt de bal met de wreef. Teilmann rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Døring. Døring krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Aslaksen kopt de bal weg. Bjørsvik rent richting de bal. Grundsten schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grundsten krijgt een gele kaart. Bjørsvik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eskildsen wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Green Jensen onderschept slim de pass. Gaarde rent richting de bal. Gaarde met een sublieme pass. Teilmann is nu in balbezit. Teilmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - VFF 1:0

30e minuut.
Teilmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilmann haalt uit met een fantastische trap. Daar is Herskind, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunello 56%, VFF 44%.
Brunello - VFF 1:0

60e minuut.
Grundsten passt de bal met de wreef. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft probeert naar een medespeler te passen. Teilmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Vestergård met een sublieme pass. Randrup rent richting de bal. Randrup probeert naar een medespeler te passen. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger draait met de bal, schiet en ... Tychosen bokst de bal weg. Laugesen kopt de bal weg. Klungelig pakt Grundsten de bal. Green Jensen rent richting de bal. Green Jensen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunello 43%, VFF 57%.
Brunello - VFF 1:0