Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pindstrup Buchholdt
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Bøgelund trapt de bal weg van het doel. Dostrup kopt de bal weg. Hovgaard is nu in balbezit. Lauberg onderschept slim de pass. Lauberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nørregård is nu in balbezit. Øbo onderschept slim de pass. Øbo passt de bal zonder na te denken. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dostrup schiet op doel. Klungelig pakt Gormsen de bal. Lauberg is nu in balbezit. Dostrup is nu in balbezit. Dostrup draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Rødgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nørregård is nu in balbezit. Øbo verovert de bal door een tackle van achteren. Øbo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jung geeft een hoge lob. Inworp. Alomar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Øbo rent richting de bal. Øbo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindstrup 56%, Buchholdt 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pindstrup - Buchholdt 0:0

60e minuut.
Johansen geeft de bal voor. Lauberg probeert de bal met de borst te controleren. Hovgaard rent richting de bal. Dostrup verovert de bal door een tackle van achteren. Dostrup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hovgaard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krone met een snelle inworp. Lauberg is nu in balbezit. Lauberg geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lauberg rent richting de bal. Fredborg verovert de bal door een tackle van achteren. Gormsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredborg verovert de bal door een tackle van achteren. Øbo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Fredborg speelt de bal door. Krone is nu in balbezit. Krone passt de bal zonder na te denken. Dostrup is nu in balbezit. Dostrup draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindstrup 59%, Buchholdt 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pindstrup - Buchholdt 0:0