Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buchholdt VFF
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Daar is Lund Jørgensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Øbo rent richting de bal. Herskind rent richting de bal. Øbo verovert de bal door een tackle van achteren. Øbo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Døring met een sublieme pass. Green Jensen rent richting de bal. Green Jensen speelt de bal door. Kryger rent richting de bal. Kryger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buchholdt - VFF 0:1

31e minuut.
Fredborg is nu in balbezit. Green Jensen verovert de bal door een tackle van achteren. Green Jensen passt de bal met de wreef. Kryger is nu in balbezit. Kryger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fredborg met een sublieme pass. Øbo rent richting de bal. Øbo passt de bal in één keer door. Lund Jørgensen is nu in balbezit. Lund Jørgensen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gissel trapt de bal weg. Døring kopt de bal weg. Kryger is nu in balbezit. Kryger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchholdt 53%, VFF 47%.
Buchholdt - VFF 0:1

66e minuut.
Lungholt is nu in balbezit. Lungholt passt de bal zonder na te denken. Fenger is nu in balbezit. Kryger verovert de bal door een tackle van achteren. Kryger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fredborg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vestergård probeert naar een medespeler te passen. Green Jensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger is nu in balbezit. Kryger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bjørsvik met een sublieme pass. Daar is Borgvardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryger draait met de bal, schiet en ... Gissel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buchholdt - VFF 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buchholdt 61%, VFF 39%.
Buchholdt - VFF 0:2