Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pølse FC Brunello
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Nymann is nu in balbezit. Nymann geeft een hoge lob. Kærgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. Traberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Therkelsen passt de bal zonder na te denken. Daar is Boje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laugesen is nu in balbezit. Boje verovert de bal door een tackle van achteren. Boje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - Brunello 1:0

35e minuut.
Grundsten passt de bal zonder na te denken. Gaarde rent richting de bal. Gaarde passt de bal met de wreef. Teilmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Lomholt geeft de bal voor. Inworp. Nymann met een snelle inworp. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pølse FC - Brunello 1:1

36e minuut.
Daar is Teilmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibenfeldt is nu in balbezit. Teilmann begaat een overtreding. Teilmann krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Søltoft rent richting de bal. Søltoft met een sublieme pass. Teilmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilmann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lomholt de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 60%, Brunello 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pølse FC - Brunello 1:1

63e minuut.
Nymann geeft een hoge lob. Nyholm kopt de bal weg. Ibenfeldt rent richting de bal. Boje rent richting de bal. Boje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - Brunello 2:1

77e minuut.
Ibenfeldt passt de bal met de wreef. Boje rent richting de bal. Antonius rent richting de bal. Boje onderschept slim de pass. Boje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pølse FC - Brunello 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pølse FC 53%, Brunello 47%.
pølse FC - Brunello 3:1