Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brunello pølse FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


30e minuut.
Nymann speelt de bal door. Teilmann heeft problemen om de bal te vangen. Søltoft rent richting de bal. Teilmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Teilmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Nymann met een sublieme pass. Grundsten is nu in balbezit. Kærgaard rent richting de bal. Ibenfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Ibenfeldt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kærgaard is nu in balbezit. Nyholm onderschept slim de pass. Nyholm met een sublieme pass. Grundtvig bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundtvig geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boje is nu in balbezit. Boje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - pølse FC 0:1

42e minuut.
Boje raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sommer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunello 53%, pølse FC 47%.
Brunello - pølse FC 0:1

47e minuut.
Krieger rent richting de bal. Krieger speelt de bal door. Damborg rent richting de bal. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer haalt uit met een fantastische trap. Tychosen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Krieger speelt de bal door. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt geeft een lange en hoge pass. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer draait met de bal, schiet en ... Tychosen bokst de bal weg. Sommer rent richting de bal. Sommer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - pølse FC 0:2

67e minuut.
Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaarde schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ibenfeldt raakt geblesseerd tijdens het duel. Therkelsen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Antonius kan de bal niet met de borst controleren. Sommer is nu in balbezit. Sommer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tychosen trapt de bal weg van het doel. Therkelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Therkelsen passt de bal zonder na te denken. Sommer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sommer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - pølse FC 0:3

76e minuut.
Damborg is nu in balbezit. Thøgersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thøgersen speelt de bal door. Sommer is nu in balbezit. Sommer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Grundsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieger verovert de bal door een tackle van achteren. Krieger probeert naar een medespeler te passen. Sommer rent richting de bal. Sommer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brunello - pølse FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brunello 51%, pølse FC 49%.
Brunello - pølse FC 0:4