Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellested IF fc alt ting
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bødker trapt de bal weg. Drachmann kopt de bal weg. Daar is Foldkjær, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldkjær schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Daneskov met de inworp. Drachmann is nu in balbezit. Drachmann speelt de bal door. Foldkjær heeft problemen om de bal te vangen. Foldkjær draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Falterin geeft een lange en hoge pass. Egeland heeft problemen om de bal te vangen. Brøchner is nu in balbezit. Foldkjær rent richting de bal. Foldkjær haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kopernikus passt de bal zonder na te denken. Egeland rent richting de bal. Egeland speelt de bal door. Foldkjær rent richting de bal. Foldkjær schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellested IF 64%, fc alt ting 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellested IF - fc alt ting 0:0

54e minuut.
Daar is Espelund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lindgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Brix bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindgård verovert de bal door een tackle van achteren. Lindgård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kjeldssen probeert de bal aan de voet te houden. Kopernikus rent richting de bal. Lindgård verovert de bal door een tackle van achteren. Espelund is nu in balbezit. Espelund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ankjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankjær geeft een lange en hoge pass. Nygaard heeft problemen om de bal te vangen. Foldkjær is nu in balbezit. Foldkjær haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellested IF 47%, fc alt ting 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellested IF - fc alt ting 0:0