Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chokohullet Sigurd
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
adequate Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Flodgaard probeert naar een medespeler te passen. Danske is nu in balbezit. Risgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Risgaard geeft de bal voor. Kielgast springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Koch met een harde bal richting middenveld. Bless kopt de bal weg. Daar is Kihlstedt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielgast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielgast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Flodgaard met de inworp. Risgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgaard passt de bal met de wreef. Kielgast is nu in balbezit. Kielgast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - Sigurd 1:0

17e minuut.
Risgaard onderschept slim de pass. Risgaard probeert naar een medespeler te passen. Abildgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielgast onderschept slim de pass. Kielgast schiet op doel. Koch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - Sigurd 2:0

29e minuut.
Flodgaard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Risgaard de bal. Risgaard passt de bal in één keer door. Kielgast is nu in balbezit. Kielgast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kihlstedt passt de bal met de wreef. Korsbæk is nu in balbezit. Schjødt begaat een overtreding. Schjødt krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Schäefer geeft een hoge lob. Korsbæk kopt de bal weg. Sivertsen is nu in balbezit. Bixby verovert de bal door een tackle van achteren. Bixby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Flodgaard de bal. Risgaard is nu in balbezit. Risgaard passt de bal zonder na te denken. Kielgast is nu in balbezit. Kielgast haalt uit met een fantastische trap. Koch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bonderup trapt de bal weg. Danske rent richting de bal. Risgaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Risgaard krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chokohullet 51%, Sigurd 49%.
Chokohullet - Sigurd 2:0

48e minuut.
Kihlstedt passt de bal met de wreef. Riisager rent richting de bal. Riisager met een sublieme pass. Kielgast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielgast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Schjødt verovert de bal door een tackle van achteren. Schjødt probeert naar een medespeler te passen. Kielgast is nu in balbezit. Kielgast schiet op doel. Koch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Josephsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Josephsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Josephsen met een snel genomen vrije trap. Daar is Bonderup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauengaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonderup met een sublieme pass. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg haalt uit met een fantastische trap. Gauengaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - Sigurd 2:1

70e minuut.
Find bereikt de bal nog maar net als eerste. Danske tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Find is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schjødt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kielgast rent richting de bal. Kielgast haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Bless met de inworp. Risgaard geeft een lange en hoge pass. Riisager is nu in balbezit. Riisager schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Houborg met de inworp. Riisager rent richting de bal. Riisager passt de bal met de wreef. Risgaard is nu in balbezit. Risgaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - Sigurd 3:1

82e minuut.
Riisager bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisager geeft een hoge lob. Kielgast is nu in balbezit. Kielgast haalt uit met een fantastische trap. Koch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - Sigurd 4:1

85e minuut.
Graversen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bless, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bless probeert naar een medespeler te passen. Kielgast is nu in balbezit. Kielgast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Schjødt speelt de bal door. Kielgast rent richting de bal. Abildgaard is nu in balbezit. Kielgast onderschept slim de pass. Kielgast draait met de bal, schiet en ... Koch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - Sigurd 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chokohullet 32%, Sigurd 68%.
Chokohullet - Sigurd 5:1