Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hvalsø BK FC Kinderæg
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 15.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lilliefeld maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bøgild bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgild probeert naar een medespeler te passen. Kihlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kihlstedt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dalberg speelt de bal door. Klungelig pakt Frydensbjerg de bal. Adamsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamsen krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Østerby rent richting de bal. Østerby passt de bal met de wreef. Dostrup is nu in balbezit. Kihlstedt onderschept slim de pass. Kihlstedt schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Adamsen rent richting de bal. Adamsen speelt de bal door. Lund-Hansen heeft problemen om de bal te vangen. Lomholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomholt haalt uit met een fantastische trap. Lilliefeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hvalsø BK - FC Kinderæg 0:1

21e minuut.
Lilliefeld trapt de bal weg. Antonius kopt de bal weg. Adamsen rent richting de bal. Adamsen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bennedsen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sønderstrup rent richting de bal. Kihlstedt rent richting de bal. Sønderstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kihlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Kihlstedt haalt uit met een fantastische trap. Handrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Avnskjold met de inworp. Adamsen rent richting de bal. Frydensbjerg rent richting de bal. Adamsen verovert de bal door een tackle van achteren. Adamsen geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lomholt springt en kopt de bal. Klungelig pakt Thorup de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lilliefeld met een harde bal richting middenveld. Lund-Hansen kopt de bal weg. Thorup rent richting de bal. Adamsen onderschept slim de pass. Adamsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hvalsø BK - FC Kinderæg 0:2

40e minuut.
Antonius is nu in balbezit. Quistgård onderschept slim de pass. Quistgård met een sublieme pass. Lomholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomholt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lilliefeld trapt de bal weg. Lund-Hansen kopt de bal weg. Adamsen is nu in balbezit. Adamsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hvalsø BK - FC Kinderæg 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hvalsø BK 62%, FC Kinderæg 38%.
Hvalsø BK - FC Kinderæg 0:3

56e minuut.
Adamsen verovert de bal door een tackle van achteren. Adamsen passt de bal zonder na te denken. Dalberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Thorup is nu in balbezit. Thorup passt de bal zonder na te denken. Antonius rent richting de bal. Quistgård onderschept slim de pass. Quistgård geeft de bal voor. Lilliefeld bokst de bal weg.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Quistgård de bal onder controle te krijgen. Oxholm speelt de bal door. Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomholt verovert de bal door een tackle van achteren. Lomholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hvalsø BK - FC Kinderæg 0:4

78e minuut.
Oxholm is nu in balbezit. Oxholm speelt de bal door. Klungelig pakt Dalberg de bal. Lomholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hvalsø BK - FC Kinderæg 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hvalsø BK 61%, FC Kinderæg 39%.
Hvalsø BK - FC Kinderæg 0:5