Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chokohullet Hvalsø BK
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Risgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgaard probeert naar een medespeler te passen. Kielgast is nu in balbezit. Kielgast draait met de bal, schiet en ... Hedegaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Thorup raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Overgård komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Frydensbjerg met een sublieme pass. Antonius rent richting de bal. Kielgast verovert de bal door een tackle van achteren. Kielgast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - Hvalsø BK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chokohullet 34%, Hvalsø BK 66%.
Chokohullet - Hvalsø BK 1:0

51e minuut.
Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsen verovert de bal door een tackle van achteren. Frydensbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivertsen verovert de bal door een tackle van achteren. Sivertsen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Risgaard passt de bal zonder na te denken. Hedegaard is nu in balbezit. Kielgast verovert de bal door een tackle van achteren. Kielgast haalt uit met een fantastische trap. Lilliefeld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - Hvalsø BK 2:0

68e minuut.
Antonius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hurup met de inworp. Bless rent richting de bal. Bless geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chokohullet - Hvalsø BK 3:0

79e minuut.
Daar is Kielgast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overgård rent richting de bal. Overgård passt de bal zonder na te denken. Kihlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kihlstedt draait met de bal, schiet en ... Gauengaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Riisager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østerby bereikt de bal nog maar net als eerste. Schjødt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Østerby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Østerby komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Østerby geeft de bal voor. Bøgild is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Bonderup ... Strafschop! Bonderup krijgt een gele kaart. Bøgild is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Østerby legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chokohullet 45%, Hvalsø BK 55%.
Chokohullet - Hvalsø BK 3:0