Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hvalsø BK Sigurd
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kihlstedt is nu in balbezit. Kihlstedt begaat een overtreding. Kihlstedt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thorup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Schäefer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kihlstedt is nu in balbezit. Kihlstedt haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Danske geeft een hoge lob. Klink rent richting de bal. Klink schiet op doel. Hedegaard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lilliefeld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hvalsø BK - Sigurd 0:1

9e minuut.
Kihlstedt passt de bal met de wreef. Josephsen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bøgild. Bøgild krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Graversen is nu in balbezit. Østerby onderschept slim de pass. Østerby met een sublieme pass. Klungelig pakt Kihlstedt de bal. Kihlstedt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Danske rent richting de bal. Flodgaard probeert naar een medespeler te passen. Thorup rent richting de bal. Thorup geeft een lange en hoge pass. Jansen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Flodgaard is nu in balbezit. Flodgaard speelt de bal door. Dalberg rent richting de bal. Thomasberg onderschept slim de pass. Thomasberg speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hvalsø BK 45%, Sigurd 55%.
Hvalsø BK - Sigurd 0:1

49e minuut.
Kihlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kihlstedt passt de bal met de wreef. Bennedsen rent richting de bal. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Klink draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Antonius probeert naar een medespeler te passen. Østerby rent richting de bal. Østerby passt de bal in één keer door. Kihlstedt is nu in balbezit. Kihlstedt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kihlstedt is nu in balbezit. Danske onderschept slim de pass. Danske speelt de bal door. Klink rent richting de bal. Klink schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lilliefeld trapt de bal weg. Østerby kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abildgaard de bal onder controle te krijgen. Kihlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kihlstedt haalt uit met een fantastische trap. Koch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hvalsø BK - Sigurd 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hvalsø BK 33%, Sigurd 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hvalsø BK - Sigurd 1:1