Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kinderæg Chokohullet
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 24.2
poor Schieten average
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Riisager speelt de bal door. Find bereikt de bal nog maar net als eerste. Find met een sublieme pass. Lomholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomholt haalt uit met een fantastische trap. Gauengaard bokst de bal weg.

36e minuut.
Adamsen geeft de bal voor. Daar is Schjødt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schjødt speelt de bal door. Kielgast is nu in balbezit. Kielgast haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Handrup probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gauengaard met een sublieme pass. Oxholm is nu in balbezit. Oxholm probeert naar een medespeler te passen. Kielgast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielgast schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinderæg 53%, Chokohullet 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kinderæg - Chokohullet 0:0

48e minuut.
Bless passt de bal met de wreef. Risgaard rent richting de bal. Kielgast bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Risgaard de bal. Risgaard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindgård begaat een overtreding. Bless is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hurup zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kielgast maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kielgast rent richting de bal. Kielgast schiet op doel. Riisager bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisager haalt uit met een fantastische trap. Handrup probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Riisager de bal. Ploug verovert de bal door een tackle van achteren. Handrup kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Risgaard is nu in balbezit. Risgaard passt de bal met de wreef. Daar is Lund-Hansen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielgast rent richting de bal. Kielgast draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dostrup speelt de bal door. Lund-Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lund-Hansen met een sublieme pass. Lomholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomholt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kinderæg 56%, Chokohullet 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kinderæg - Chokohullet 0:0