Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Toftlund Velimanli
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dall rent richting de bal. de Mylius rent richting de bal. Lassen rent richting de bal. de Mylius verovert de bal door een tackle van achteren. de Mylius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Westerberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersted verovert de bal door een tackle van achteren. Georgsen rent richting de bal. Mester rent richting de bal. Mester draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kiersted neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ejegod de bal. Nøhr rent richting de bal. Nøhr haalt uit met een fantastische trap. Daar is Robertson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Toftlund - Velimanli 0:1

11e minuut.
Dall speelt de bal door. de Mylius rent richting de bal. Met opzet legt Wandal zijn tegenspeler op de grond. Wandal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. Robertson probeert naar een medespeler te passen. Grønkær rent richting de bal. de Mylius onderschept slim de pass. de Mylius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Inworp. Kiersted met een snelle inworp. Georgsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester onderschept slim de pass. Mester geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
de Mylius rent richting de bal. Grønkær bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mylius onderschept slim de pass. de Mylius draait met de bal, schiet en ... Tveskaeg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Toftlund - Velimanli 1:1

32e minuut.
Inworp. Kiersted zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgsen is nu in balbezit. Georgsen geeft een hoge lob. Mester geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Toftlund - Velimanli 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Toftlund 48%, Velimanli 52%.
Team Toftlund - Velimanli 1:2

51e minuut.
Georgsen probeert de bal met de borst te controleren. Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester passt de bal in één keer door. Nøhr is nu in balbezit. Nøhr haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Westerberg rent richting de bal. Kiersted onderschept slim de pass. Kiersted passt de bal met de wreef. Nøhr rent richting de bal. Nøhr schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Toftlund 67%, Velimanli 33%.
Team Toftlund - Velimanli 1:2