Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Toftlund FC RUPE
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Ritzau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritzau geeft een hoge lob. Gregersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Juelsgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Juelsgaard draait met de bal, schiet en ... Dahl Jensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Westerberg rent richting de bal. Ørskov rent richting de bal. Ørskov met een sublieme pass. Juelsgaard is nu in balbezit. Juelsgaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Toftlund - FC RUPE 0:1

24e minuut.
Winding zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Storgaard heeft problemen om de bal te vangen. Georgsen verovert de bal door een tackle van achteren. Georgsen geeft een lange en hoge pass. Juelsgaard maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dall met een sublieme pass. de Mylius bereikt de bal nog maar net als eerste. Krog tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krog krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Villadsen de bal. Villadsen probeert naar een medespeler te passen. Juel rent richting de bal. Dall onderschept slim de pass. Dall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Toftlund - FC RUPE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Toftlund 54%, FC RUPE 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Toftlund - FC RUPE 1:1

61e minuut.
Ritzau rent richting de bal. Ejegod onderschept slim de pass. Ejegod speelt de bal door. de Mylius is nu in balbezit. de Mylius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Ritzau de bal. Ritzau geeft een hoge lob. Storgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Storgaard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gregersen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Toftlund 52%, FC RUPE 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Toftlund - FC RUPE 1:1