Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Velimanli FC Sjørring
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.3
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Skjærvold is nu in balbezit. Skjærvold passt de bal zonder na te denken. Milton bereikt de bal nog maar net als eerste. Risgaard onderschept slim de pass. Risgaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Varnæs met een sublieme pass. Højrup is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trane. Trane krijgt een gele kaart. Højrup moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Højrup kan niet meer verder spelen. Overby komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Trangbæk verovert de bal door een tackle van achteren. Trangbæk geeft een hoge lob. Nordstrand kopt de bal weg. Risgaard rent richting de bal. Risgaard haalt uit met een fantastische trap. Tveskaeg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nicolajsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tveskaeg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melchiorsen rent richting de bal. Kjærulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchiorsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melchiorsen krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Melchiorsen is nu in balbezit. Melchiorsen speelt de bal door. Bering probeert naar een medespeler te passen. Risgaard rent richting de bal. Risgaard haalt uit met een fantastische trap. Tveskaeg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Velimanli - FC Sjørring 0:1

28e minuut.
Dal passt de bal zonder na te denken. Trane rent richting de bal. Overby begaat een overtreding. Overby krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Grønkær geeft een hoge lob. Inworp. Smidt met een snelle inworp. Bering is nu in balbezit. Bering geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Trangbæk onderschept slim de pass. Trangbæk passt de bal zonder na te denken. Bering probeert naar een medespeler te passen. Risgaard is nu in balbezit. Risgaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Overby met een snelle inworp. Bering rent richting de bal. Kjærulf is nu in balbezit. Bering verovert de bal door een tackle van achteren. Bering geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicolajsen heeft problemen om de bal te vangen. Risgaard is nu in balbezit. Risgaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Velimanli 54%, FC Sjørring 46%.
Velimanli - FC Sjørring 0:1

49e minuut.
Grønkær bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønkær geeft een hoge lob. Kiersted kopt de bal weg. Skjærvold rent richting de bal. Skjærvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Velimanli - FC Sjørring 1:1

70e minuut.
Nordstrand onderschept slim de pass. Nordstrand geeft een hoge lob. Kiersted kopt de bal weg. Mester bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Velimanli 59%, FC Sjørring 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Velimanli - FC Sjørring 1:1