Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunds IF Team Toftlund
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Robertson geeft een lange en hoge pass. Refsgaard rent richting de bal. Krogsgaard begaat een overtreding. Krogsgaard krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dall probeert naar een medespeler te passen. de Mylius rent richting de bal. Refsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mylius onderschept slim de pass. de Mylius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Georgsen probeert naar een medespeler te passen. Villadsen is nu in balbezit. Villadsen speelt de bal door. de Mylius rent richting de bal. de Mylius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Bugge de bal onder controle te krijgen. Feddersen kopt de bal weg. Gintberg probeert de bal aan de voet te houden. Bøgebjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgebjerg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Georgsen rent richting de bal. Hardinger onderschept slim de pass. Westerberg probeert naar een medespeler te passen. de Mylius rent richting de bal. de Mylius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Georgsen passt de bal in één keer door. de Mylius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall is nu in balbezit. Dall schiet op doel. Einersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Feddersen verovert de bal door een tackle van achteren. Bugge rent richting de bal. Georgsen is nu in balbezit. Bugge verovert de bal door een tackle van achteren. Bugge draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dall passt de bal in één keer door. de Mylius bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feddersen krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Georgsen onderschept slim de pass. Georgsen passt de bal met de wreef. Feddersen rent richting de bal. de Mylius onderschept slim de pass. de Mylius draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sunds IF - Team Toftlund 0:1

35e minuut.
Bøgebjerg rent richting de bal. Gintberg onderschept slim de pass. Gintberg probeert naar een medespeler te passen. Krogsgaard rent richting de bal. Krogsgaard geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Feldtstedt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jonsen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunds IF 67%, Team Toftlund 33%.
Sunds IF - Team Toftlund 0:1

64e minuut.
Jonsen geeft een lange en hoge pass. Krogsgaard heeft problemen om de bal te vangen. Krogsgaard speelt de bal door. de Mylius rent richting de bal. de Mylius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunds IF - Team Toftlund 0:2

70e minuut.
Hensemann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aslaksen komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall probeert naar een medespeler te passen. Palmelund is nu in balbezit. de Mylius is nu in balbezit. de Mylius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunds IF 36%, Team Toftlund 64%.
Sunds IF - Team Toftlund 0:2