Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BK Fred Chelsea FB
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Zobel is nu in balbezit. Bixby probeert naar een medespeler te passen. Lustü probeert de bal aan de voet te houden. Arentoft rent richting de bal. Arentoft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BK Fred - Chelsea FB 1:0

7e minuut.
Bøggild heeft problemen om de bal te vangen. Bøggild passt de bal in één keer door. Zobel rent richting de bal. Zobel haalt uit met een fantastische trap. Thorsen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
From is nu in balbezit. From speelt de bal door. Daar is Thorsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zobel rent richting de bal. Zobel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BK Fred - Chelsea FB 1:1

12e minuut.
Ahnfeldt probeert naar een medespeler te passen. Lustü is nu in balbezit. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü is nu in balbezit. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Bixby rent richting de bal. Lustü schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bixby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bixby met een snel genomen vrije trap. Daar is Arentoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clemmensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft verovert de bal door een tackle van achteren. Arentoft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
From geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ahnfeldt kopt de bal weg. Bøggild bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel is nu in balbezit. Zobel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gothard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

21e minuut.
Clemmensen met een sublieme pass. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arentoft. Arentoft krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ørnstrup passt de bal met de wreef. Ahnfeldt heeft problemen om de bal te vangen. Ahnfeldt speelt de bal door. Zobel is nu in balbezit. Zobel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Korsgaard de bal. Bøggild is nu in balbezit. Bøggild probeert naar een medespeler te passen. Zobel rent richting de bal. Zobel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BK Fred 59%, Chelsea FB 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BK Fred - Chelsea FB 1:1

61e minuut.
Bixby met een sublieme pass. Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft rent richting de bal. Arentoft haalt uit met een fantastische trap. Jørgensen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BK Fred - Chelsea FB 2:1

71e minuut.
Bøggild geeft de bal voor. Bannan speelt de bal door. Lustü heeft problemen om de bal te vangen. Zobel rent richting de bal. Zobel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bøggild met de inworp. Klungelig pakt Ahnfeldt de bal. Ahnfeldt speelt de bal door. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BK Fred - Chelsea FB 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BK Fred 56%, Chelsea FB 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BK Fred - Chelsea FB 2:2