Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snave FC Valencia Copenhagen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Grønkjær heeft problemen om de bal te vangen. Arnoldsen verovert de bal door een tackle van achteren. Glerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingerslev verovert de bal door een tackle van achteren. Ingerslev draait met de bal, schiet en ... Bangsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Klungelig pakt Zimling de bal. Lauritsen rent richting de bal. Met opzet legt Thomasberg zijn tegenspeler op de grond. Thomasberg krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Wulff met een snelle inworp. Pedersen is nu in balbezit. Pedersen draait met de bal, schiet en ... Damgaard rent richting de bal. Damgaard schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Zimling rent richting de bal. Zimling geeft de bal voor. Lauritsen met een sublieme pass. Daar is Bredal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rørbæk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maltesen komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Zimling verovert de bal door een tackle van achteren. Zimling geeft een lange en hoge pass. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt haalt uit met een fantastische trap. Feldtstedt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klausen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Snave FC - Valencia Copenhagen 0:1

26e minuut.
Glerup geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gothard met de inworp. Ingerslev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingerslev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Grønkjær verovert de bal door een tackle van achteren. Gothard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gothard geeft een lange en hoge pass. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Bangsgaard kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snave FC 31%, Valencia Copenhagen 69%.
Snave FC - Valencia Copenhagen 0:1

51e minuut.
Zimling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wulff heeft problemen om de bal te vangen. Wulff speelt de bal door. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ... Feldtstedt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wozniacki probeert de bal aan de voet te houden. Motzfeldt is nu in balbezit. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ... Feldtstedt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Snave FC - Valencia Copenhagen 0:2

61e minuut.
Falterin met een harde bal richting middenveld. Pedersen kopt de bal weg. Daar is Wozniacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Inworp. Glerup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damgaard geeft de bal voor. Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snave FC 57%, Valencia Copenhagen 43%.
Snave FC - Valencia Copenhagen 0:2