Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia Copenhagen Snave FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Lauritsen is nu in balbezit. Zimling is nu in balbezit. Zimling geeft de bal voor. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pedersen probeert naar een medespeler te passen. Klausen is nu in balbezit. Motzfeldt onderschept slim de pass. Motzfeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia Copenhagen - Snave FC 1:0

40e minuut.
Zimling geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lauritsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ingerslev de bal. Ingerslev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zimling rent richting de bal. Zimling geeft een lange en hoge pass. Motzfeldt kopt de bal weg. Wulff rent richting de bal. Wulff geeft een lange en hoge pass. Hjorting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 56%, Snave FC 44%.
Valencia Copenhagen - Snave FC 1:0

52e minuut.
Brøgger rent richting de bal. Wulff verovert de bal door een tackle van achteren. Wulff speelt de bal door. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Lauritsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lauritsen speelt de bal door. Falterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal onderschept slim de pass. Bredal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valencia Copenhagen - Snave FC 1:1

65e minuut.
Klausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt onderschept slim de pass. Arnoldsen is nu in balbezit. Arnoldsen geeft een lange en hoge pass. Falterin probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gothard neemt de hoekschop. Lauritsen rent richting de bal. Lauritsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Arnoldsen trapt de bal weg. Thomasberg kopt de bal weg. Wozniacki rent richting de bal. Pedersen is nu in balbezit. Pedersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gothard geeft een lange en hoge pass. Zimling rent richting de bal. Zimling probeert naar een medespeler te passen. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Gothard onderschept slim de pass. Sejr is nu in balbezit. Sejr probeert naar een medespeler te passen. Bredal rent richting de bal. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 50%, Snave FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valencia Copenhagen - Snave FC 1:1