Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toxic Phoenix Run!!
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.2
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Krieger probeert de bal met de borst te controleren. Krieger draait met de bal, schiet en ... Gjødstrup is nu in balbezit. Gjødstrup geeft een lange en hoge pass. Tvedten maakt een snoekduik en kopt de bal. Eliassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Knudsgaard de bal onder controle te krijgen. Ahnfeldt rent richting de bal. Ahnfeldt geeft de bal voor. Fabricius is nu in balbezit. Fabricius geeft een hoge lob. Ryge Petersen bokst de bal weg. Knudsen rent richting de bal. Knudsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxic Phoenix - Run!! 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxic Phoenix 66%, Run!! 34%.
Toxic Phoenix - Run!! 0:1

48e minuut.
Bech verovert de bal door een tackle van achteren. Bech met een sublieme pass. Rugberg heeft problemen om de bal te vangen. Fabricius onderschept slim de pass. Fabricius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Knudsgaard geeft een hoge lob. Gjødstrup kopt de bal weg. Klungelig pakt Aabjørn de bal. Krieger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Waldemar is nu in balbezit. Fuglsang onderschept slim de pass. Fuglsang met een sublieme pass. Brøchner is nu in balbezit. Brøchner geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxic Phoenix 59%, Run!! 41%.
Toxic Phoenix - Run!! 0:1