Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Run!! Toxic Phoenix
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.5
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Knudsen is nu in balbezit. Tønnes rent richting de bal. Knudsen onderschept slim de pass. Fabricius rent richting de bal. Fabricius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Run!! - Toxic Phoenix 1:0

10e minuut.
Fabricius probeert de bal met de borst te controleren. Frantzen rent richting de bal. Fabricius onderschept slim de pass. Fabricius schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tønnes de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Frandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frandsen geeft de bal voor. Tvedten rent richting de bal. Krieger rent richting de bal. Krieger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Knudsen verovert de bal door een tackle van achteren. Rugberg is nu in balbezit. Knudsen verovert de bal door een tackle van achteren. Fabricius rent richting de bal. Fabricius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lungholt is nu in balbezit. Lungholt passt de bal met de wreef. Knudsgaard is nu in balbezit. Knudsen verovert de bal door een tackle van achteren. Knudsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run!! 35%, Toxic Phoenix 65%.
Run!! - Toxic Phoenix 1:0

53e minuut.
Fabricius verovert de bal door een tackle van achteren. Frandsen is nu in balbezit. Frandsen probeert naar een medespeler te passen. Tvedten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Aabjørn is nu in balbezit. Aabjørn geeft een lange en hoge pass. Daar is Tepes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjødstrup rent richting de bal. Gjødstrup probeert naar een medespeler te passen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rugberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabricius rent richting de bal. Fabricius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ahnfeldt probeert naar een medespeler te passen. Fabricius bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabricius speelt de bal door. Knudsen rent richting de bal. Knudsen schiet op doel. De bal raakt de paal. Ryge Petersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run!! 42%, Toxic Phoenix 58%.
Run!! - Toxic Phoenix 1:0