Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deblågule Borup United
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Skjold onderschept slim de pass. Skjold speelt de bal door. Kæstensen rent richting de bal. Kæstensen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Diedrichsen de bal onder controle te krijgen. Pedersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klein geeft een lange en hoge pass. Juul kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kragh de bal onder controle te krijgen. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ... Danske probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Juul onderschept slim de pass. Buur bereikt de bal nog maar net als eerste. Juul onderschept slim de pass. Juul met een sublieme pass. Motzfeldt is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gissel bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Brun tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brun krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klein passt de bal met de wreef. Skjold heeft problemen om de bal te vangen. Frederiksen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frederiksen krijgt een gele kaart. Skjold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skjold kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gissel speelt de bal door. Holmetoft speelt de bal door. Borre speelt de bal door. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ... Danske kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klein rent richting de bal. Borre is nu in balbezit. Borre probeert naar een medespeler te passen. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deblågule 73%, Borup United 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deblågule - Borup United 0:0

70e minuut.
Buur geeft een lange en hoge pass. Inworp. Juul met de inworp. Borre rent richting de bal. Borre geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Diedrichsen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lillegaard met de inworp. Grunwald rent richting de bal. Grunwald geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Danske trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Skjold de bal. Klein rent richting de bal. Borre onderschept slim de pass. Borre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Motzfeldt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deblågule - Borup United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deblågule 59%, Borup United 41%.
Deblågule - Borup United 0:1