Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia Copenhagen BK Fred
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Zimling rent richting de bal. Korsgaard onderschept slim de pass. Zimling bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsgaard onderschept slim de pass. Korsgaard geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kaspersen probeert naar een medespeler te passen. Byskov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sejr. Sejr krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zimling rent richting de bal. Zimling passt de bal in één keer door. Thorsen rent richting de bal. Motzfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Motzfeldt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Wulff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sejr rent richting de bal. Met opzet legt Byskov zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Byskov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Klungelig pakt Bixby de bal. Grønkjær is nu in balbezit. Bixby schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bixby naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Grønkjær bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønkjær probeert naar een medespeler te passen. Thorsen rent richting de bal. Motzfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Motzfeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia Copenhagen - BK Fred 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 48%, BK Fred 52%.
Valencia Copenhagen - BK Fred 1:0

50e minuut.
Utzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersen verovert de bal door een tackle van achteren. Pedersen probeert naar een medespeler te passen. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt schiet op doel. Tychosen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lange met de inworp. Ørnstrup geeft een hoge lob. Zimling kopt de bal weg. Daar is Falterin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ørnstrup is nu in balbezit. Ørnstrup geeft een lange en hoge pass. Kirkegaard heeft problemen om de bal te vangen. Arentoft rent richting de bal. Arentoft draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 62%, BK Fred 38%.
Valencia Copenhagen - BK Fred 1:0