Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borup United Toxic Phoenix
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt rent richting de bal. Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Leisner is nu in balbezit. Leisner geeft de bal voor. Daar is Krieger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tvedten rent richting de bal. Tvedten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borup United 51%, Toxic Phoenix 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borup United - Toxic Phoenix 0:0

61e minuut.
Tvedten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten probeert naar een medespeler te passen. Krieger is nu in balbezit. Tvedten rent richting de bal. Tvedten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pedersen met een harde bal richting middenveld. Borre is nu in balbezit. Borre probeert naar een medespeler te passen. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Rosenstand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borre verovert de bal door een tackle van achteren. Borre passt de bal in één keer door. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Juul geeft een hoge lob. Lommer is nu in balbezit. Waldemar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waldemar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borup United 45%, Toxic Phoenix 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borup United - Toxic Phoenix 0:0