Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea FB Run!!
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haargård verovert de bal door een tackle van achteren. Haargård probeert naar een medespeler te passen. Zobel is nu in balbezit. Zobel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Aabjørn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bøggild met een snelle inworp. Lustü rent richting de bal. Lustü geeft een lange en hoge pass. Eliassen bokst de bal weg. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FB - Run!! 1:0

20e minuut.
From passt de bal in één keer door. Lustü is nu in balbezit. Lustü probeert naar een medespeler te passen. Zobel is nu in balbezit. Zobel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jørgensen met een harde bal richting middenveld. From kopt de bal weg. Lustü rent richting de bal. Lustü draait met de bal, schiet en ... Bøggild geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kryger rent richting de bal. Kryger passt de bal zonder na te denken. From speelt de bal door. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kryger geeft de bal voor. Inworp. Ahnfeldt met de inworp. Fabricius bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabricius geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea FB - Run!! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FB 46%, Run!! 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea FB - Run!! 1:1

47e minuut.
Brøchner is nu in balbezit. Bannan onderschept slim de pass. Bannan probeert naar een medespeler te passen. From is nu in balbezit. From geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ahnfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabricius onderschept slim de pass. Fabricius speelt de bal door. Knudsen rent richting de bal. Knudsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FB - Run!! 1:2

65e minuut.
Ahnfeldt geeft een hoge lob. From met een sublieme pass. Melchiorsen rent richting de bal. Zobel onderschept slim de pass. Zobel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FB 43%, Run!! 57%.
Chelsea FB - Run!! 1:2