Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borup United Valencia Copenhagen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Frederiksen speelt de bal door. Adsersen is nu in balbezit. Glerup begaat een overtreding. Glerup krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Borre rent richting de bal. Borre geeft de bal voor. Klungelig pakt Motzfeldt de bal. Lommer rent richting de bal. Lommer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Borre rent richting de bal. Borre passt de bal in één keer door. Motzfeldt is nu in balbezit. Motzfeldt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kirkegaard de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Damgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pedersen is nu in balbezit. Holmetoft legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedersen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pedersen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Borup United - Valencia Copenhagen 0:1

20e minuut.
Thrane geeft een lange en hoge pass. Sejr kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Diedrichsen de bal onder controle te krijgen. Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Daar is Sejr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borre is nu in balbezit. Borre passt de bal in één keer door. Motzfeldt is nu in balbezit. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Adsersen geeft een lange en hoge pass. Motzfeldt kopt de bal weg. Borre is nu in balbezit. Borre draait met de bal, schiet en ... Falterin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borup United 53%, Valencia Copenhagen 47%.
Borup United - Valencia Copenhagen 0:1

49e minuut.
Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederiksen onderschept slim de pass. Frederiksen geeft de bal voor. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borup United - Valencia Copenhagen 1:1

51e minuut.
Pedersen heeft problemen om de bal te vangen. Pedersen passt de bal zonder na te denken. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ... Bangsgaard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Wulff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frederiksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederiksen speelt de bal door. Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borup United 42%, Valencia Copenhagen 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borup United - Valencia Copenhagen 1:1