Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia Copenhagen Borup United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Frederiksen geeft een hoge lob. Glerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann onderschept slim de pass. Hensemann schiet op doel. Bangsgaard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia Copenhagen - Borup United 0:1

28e minuut.
Diedrichsen speelt de bal door. Hensemann rent richting de bal. Sejr verovert de bal door een tackle van achteren. Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Adsersen passt de bal met de wreef. Hørby is nu in balbezit. Hørby speelt de bal door. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Thrane is nu in balbezit. Thrane passt de bal in één keer door. Thomasberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg probeert naar een medespeler te passen. Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 54%, Borup United 46%.
Valencia Copenhagen - Borup United 0:1

57e minuut.
Lommer is nu in balbezit. Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersen speelt de bal door. Sejr is nu in balbezit. Sejr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valencia Copenhagen - Borup United 1:1

61e minuut.
Thrane raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skovenborg komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Frederiksen verovert de bal door een tackle van achteren. Frederiksen geeft een hoge lob. Kirkegaard heeft problemen om de bal te vangen. Hensemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hensemann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bangsgaard met een harde bal richting middenveld. Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borre. Borre krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Borre raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gissel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 49%, Borup United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valencia Copenhagen - Borup United 1:1