Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toxic Phoenix BK Fred
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Krieger kopt de bal weg. Ørnstrup probeert naar een medespeler te passen. Hyldager bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft rent richting de bal. Arentoft draait met de bal, schiet en ... Ryge Petersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Frandsen rent richting de bal. Frandsen probeert naar een medespeler te passen. Waldemar heeft problemen om de bal te vangen. Hyldager is nu in balbezit. Hyldager haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Hyldager onderschept slim de pass. Waldemar onderschept slim de pass. Waldemar speelt de bal door. Tvedten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Knudsgaard kopt de bal weg. Mylius geeft de bal voor. Rugberg kan de bal niet met de borst controleren. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hyldager met een sublieme pass. Tvedten is nu in balbezit. Tvedten geeft de bal voor. Utzon rent richting de bal. Utzon passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gjødstrup geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ørnstrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krieger is nu in balbezit. Krieger haalt uit met een fantastische trap. Tychosen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxic Phoenix - BK Fred 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxic Phoenix 55%, BK Fred 45%.
Toxic Phoenix - BK Fred 1:0

51e minuut.
Tønnes geeft een hoge lob. Gjødstrup is nu in balbezit. Met opzet legt Utzon zijn tegenspeler op de grond. Utzon krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Rugberg geeft een lange en hoge pass. Krieger kopt de bal weg. Mylius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten verovert de bal door een tackle van achteren. Tvedten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Krieger rent richting de bal. Krieger passt de bal zonder na te denken. Tvedten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten draait met de bal, schiet en ... Tychosen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxic Phoenix - BK Fred 2:0

79e minuut.
Thorsen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gjødstrup met de inworp. Krieger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieger schiet op doel. Tychosen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Korsgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyldager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyldager geeft een hoge lob. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxic Phoenix 55%, BK Fred 45%.
Toxic Phoenix - BK Fred 2:0