Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Run!! Valencia Copenhagen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bech bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomasberg onderschept slim de pass. Thomasberg probeert naar een medespeler te passen. Pedersen is nu in balbezit. Pedersen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sejr passt de bal zonder na te denken. Thomasberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabricius. Fabricius krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Zimling probeert naar een medespeler te passen. Fuglsang bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sejr. Sejr krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Fuglsang rent richting de bal. Hørby onderschept slim de pass. Hørby speelt de bal door. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sejr is nu in balbezit. Fabricius onderschept slim de pass. Fabricius passt de bal zonder na te denken. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fabricius onderschept slim de pass. Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabricius bereikt de bal nog maar net als eerste. Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knudsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pedersen rent richting de bal. Fuglsang verovert de bal door een tackle van achteren. Fuglsang speelt de bal door. Knudsen rent richting de bal. Knudsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Run!! - Valencia Copenhagen 1:0

32e minuut.
Ahnfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ahnfeldt met de inworp. Fabricius rent richting de bal. Fabricius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bangsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Sejr speelt de bal door. Wulff rent richting de bal. Wulff passt de bal zonder na te denken. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ... Eliassen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run!! 46%, Valencia Copenhagen 54%.
Run!! - Valencia Copenhagen 1:0

60e minuut.
Tepes met de inworp. Ahnfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnfeldt geeft een hoge lob. Knudsen maakt een snoekduik en kopt de bal. Bangsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Run!! - Valencia Copenhagen 2:0

64e minuut.
Glerup geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brøchner met een snelle inworp. Fabricius rent richting de bal. Fabricius geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fuglsang raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nørregaard komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Aabjørn geeft een lange en hoge pass. Ahnfeldt kopt de bal weg. Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knudsen haalt uit met een fantastische trap. Bangsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Run!! - Valencia Copenhagen 3:0

86e minuut.
Glerup rent richting de bal. Glerup met een sublieme pass. Nørregaard met een sublieme pass. Knudsen rent richting de bal. Knudsen haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Run!! - Valencia Copenhagen 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Run!! 33%, Valencia Copenhagen 67%.
Run!! - Valencia Copenhagen 4:0