Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toxic Phoenix Snave FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Faaborg verovert de bal door een tackle van achteren. Faaborg geeft de bal voor. Bredal is nu in balbezit. Ingerslev rent richting de bal. Ingerslev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Waldemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ingerslev zijn tegenspeler op de grond. Ingerslev krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Rørbæk met een snelle inworp. Arnoldsen is nu in balbezit. Arnoldsen probeert naar een medespeler te passen. Bredal rent richting de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Rosenstand probeert naar een medespeler te passen. Gjødstrup rent richting de bal. Gjødstrup passt de bal zonder na te denken. Tvedten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxic Phoenix - Snave FC 1:0

35e minuut.
Waldemar rent richting de bal. Faaborg verovert de bal door een tackle van achteren. Ingerslev is nu in balbezit. Ingerslev haalt uit met een fantastische trap. Ryge Petersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toxic Phoenix - Snave FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxic Phoenix 51%, Snave FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toxic Phoenix - Snave FC 1:1

55e minuut.
Rugberg verovert de bal door een tackle van achteren. Ingerslev is nu in balbezit. Met opzet legt Rugberg zijn tegenspeler op de grond. Ingerslev roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ingerslev kan niet meer verder spelen. Bendsen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Faaborg passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bendsen de bal. Waldemar is nu in balbezit. Bendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Bendsen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lauritsen rent richting de bal. Lauritsen probeert naar een medespeler te passen. Waldemar is nu in balbezit. Bendsen onderschept slim de pass. Bendsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rørbæk geeft de bal voor. Faaborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Faaborg met een sublieme pass. Klungelig pakt Bredal de bal. Bredal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Skjøtt speelt de bal door. Krieger rent richting de bal. Tvedten is nu in balbezit. Krieger rent richting de bal. Krieger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxic Phoenix 49%, Snave FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toxic Phoenix - Snave FC 1:1