Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BK Fred Run!!
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


34e minuut.
Fabricius onderschept slim de pass. Fabricius speelt de bal door. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gothard de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ahnfeldt zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Brøchner de bal. Knudsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Knudsen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tychosen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BK Fred 51%, Run!! 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BK Fred - Run!! 0:0

51e minuut.
Utzon kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brøchner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bech rent richting de bal. Bech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BK Fred - Run!! 0:1

54e minuut.
Tepes is nu in balbezit. Mylius verovert de bal door een tackle van achteren. Mylius met een sublieme pass. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BK Fred - Run!! 1:1

63e minuut.
Bech verovert de bal door een tackle van achteren. Bixby is nu in balbezit. Bixby passt de bal zonder na te denken. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft draait met de bal, schiet en ... Eliassen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BK Fred - Run!! 2:1

68e minuut.
Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft verovert de bal door een tackle van achteren. Arentoft passt de bal met de wreef. Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Byskov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BK Fred 43%, Run!! 57%.
BK Fred - Run!! 2:1