Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borup United Snave FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


12e minuut.
Diedrichsen trapt de bal weg van het doel. Arnoldsen kopt de bal weg. Daar is Lommer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredal is nu in balbezit. Bredal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Pedersen probeert naar een medespeler te passen. Arnoldsen is nu in balbezit. Arnoldsen speelt de bal door. Klungelig pakt Gothard de bal. Gothard geeft een hoge lob. Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Frederiksen onderschept slim de pass. Frederiksen probeert naar een medespeler te passen. Motzfeldt rent richting de bal. Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pedersen trapt de bal weg. Faaborg kopt de bal weg. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Holmetoft is nu in balbezit. Lauritsen onderschept slim de pass. Lauritsen met een sublieme pass. Bredal is nu in balbezit. Bredal haalt uit met een fantastische trap. Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borup United 58%, Snave FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borup United - Snave FC 0:0

46e minuut.
Motzfeldt met een sublieme pass. Juul bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juul met de inworp. Borre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Juul geeft een lange en hoge pass. Borre kopt de bal weg. Klausen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klausen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juul met een snelle inworp. Borre is nu in balbezit. Borre geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Lommer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendsen rent richting de bal. Bendsen schiet op doel. Leisner controleert de bal met de borst. Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Frederiksen is nu in balbezit. Arnoldsen verovert de bal door een tackle van achteren. Arnoldsen met een sublieme pass. Daar is Bredal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Frederiksen geeft een lange en hoge pass. Juul rent richting de bal. Rørbæk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rørbæk krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bendsen passt de bal met de wreef. Lommer is nu in balbezit. Bredal onderschept slim de pass. Bredal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borup United - Snave FC 0:1

87e minuut.
Gothard geeft een lange en hoge pass. Daar is Leisner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bredal is nu in balbezit. Bredal draait met de bal, schiet en ... Pedersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borup United - Snave FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borup United 55%, Snave FC 45%.
Borup United - Snave FC 0:2