Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Snave FC Borup United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


29e minuut.
Frederiksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre rent richting de bal. Borre passt de bal in één keer door. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Leisner verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Rørbæk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gothard rent richting de bal. Gothard geeft de bal voor. Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snave FC 65%, Borup United 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Snave FC - Borup United 0:0

47e minuut.
Frederiksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederiksen geeft een lange en hoge pass. Brøgger rent richting de bal. Adsersen verovert de bal door een tackle van achteren. Adsersen draait met de bal, schiet en ... Hjorting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Frederiksen rent richting de bal. Arnoldsen onderschept slim de pass. Arnoldsen passt de bal met de wreef. Gothard is nu in balbezit. Gothard geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Motzfeldt rent richting de bal. Klausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre onderschept slim de pass. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt schiet op doel. Hjorting bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Snave FC - Borup United 0:1

89e minuut.
Juul met de inworp. Borre is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Arnoldsen ... Strafschop! Arnoldsen krijgt een gele kaart. Borre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Borre legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hjorting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Snave FC - Borup United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Snave FC 55%, Borup United 45%.
Snave FC - Borup United 0:2