Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea FB Toxic Phoenix
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Zobel is nu in balbezit. Lustü rent richting de bal. Lustü passt de bal zonder na te denken. Zobel is nu in balbezit. Zobel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Frandsen rent richting de bal. Frandsen geeft de bal voor. Inworp. Kryger met de inworp. Bøggild geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FB - Toxic Phoenix 1:0

14e minuut.
Knudsgaard met een sublieme pass. Gjødstrup is nu in balbezit. Uldahl begaat een overtreding. Uldahl krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Kryger is nu in balbezit. Ahnfeldt rent richting de bal. Ahnfeldt speelt de bal door. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zobel verovert de bal door een tackle van achteren. Zobel met een sublieme pass. Waldemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustü verovert de bal door een tackle van achteren. Lustü haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FB - Toxic Phoenix 2:0

33e minuut.
Ahnfeldt geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rugberg de bal onder controle te krijgen. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel haalt uit met een fantastische trap. Tønnes probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. From neemt de hoekschop. Ahnfeldt kopt de bal weg. Zobel is nu in balbezit. Zobel draait met de bal, schiet en ... Ryge Petersen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FB 42%, Toxic Phoenix 58%.
Chelsea FB - Toxic Phoenix 2:0

60e minuut.
Haargård geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gjødstrup met de inworp. Krieger is nu in balbezit. Krieger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Krieger onderschept slim de pass. Krieger passt de bal in één keer door. Tvedten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten draait met de bal, schiet en ... Clemmensen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FB - Toxic Phoenix 2:1

70e minuut.
Ahnfeldt met een sublieme pass. Bøggild bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøggild probeert naar een medespeler te passen. Zobel rent richting de bal. Zobel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ryge Petersen met een harde bal richting middenveld. Ahnfeldt kopt de bal weg. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rosenstand is nu in balbezit. Rosenstand passt de bal zonder na te denken. Lustü probeert naar een medespeler te passen. Zobel is nu in balbezit. Zobel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FB 34%, Toxic Phoenix 66%.
Chelsea FB - Toxic Phoenix 2:1