Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borup United BK Fred
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Lommer is nu in balbezit. Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arentoft rent richting de bal. Byskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Byskov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borup United - BK Fred 0:1

13e minuut.
Utzon rent richting de bal. Motzfeldt is nu in balbezit. Bixby rent richting de bal. Motzfeldt verovert de bal door een tackle van achteren. Motzfeldt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lommer is nu in balbezit. Bixby verovert de bal door een tackle van achteren. Bixby speelt de bal door. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft haalt uit met een fantastische trap. Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

20e minuut.
Frederiksen met een sublieme pass. Borre is nu in balbezit. Borre speelt de bal door. Motzfeldt is nu in balbezit. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borup United 54%, BK Fred 46%.
Borup United - BK Fred 0:1

47e minuut.
Thrane is nu in balbezit. Lange onderschept slim de pass. Met opzet legt Frederiksen zijn tegenspeler op de grond. Frederiksen krijgt een gele kaart. Lange raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lange kan niet meer verder spelen. Mylius komt het veld opgelopen. Kaspersen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pedersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Utzon is nu in balbezit. Bixby met een sublieme pass. Ørnstrup rent richting de bal. Borre bereikt de bal nog maar net als eerste. Borre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Frederiksen is nu in balbezit. Ørnstrup onderschept slim de pass. Ørnstrup speelt de bal door. Arentoft is nu in balbezit. Arentoft draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Thorsen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lommer met de inworp. Klungelig pakt Adsersen de bal. Adsersen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Utzon met de inworp. Bixby bereikt de bal nog maar net als eerste. Bixby passt de bal in één keer door. Arentoft rent richting de bal. Arentoft haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ørnstrup is nu in balbezit. Borre onderschept slim de pass. Borre met een sublieme pass. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borup United 50%, BK Fred 50%.
Borup United - BK Fred 0:1