Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valencia Copenhagen Toxic Phoenix
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gjødstrup met de inworp. Pedersen is nu in balbezit. Pedersen probeert naar een medespeler te passen. Krieger bereikt de bal nog maar net als eerste. Krieger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valencia Copenhagen - Toxic Phoenix 0:1

12e minuut.
Falterin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skjøtt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krieger is nu in balbezit. Krieger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sejr kopt de bal weg. Knudsgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motzfeldt krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rosenstand kopt de bal weg. Daar is Glerup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjødstrup speelt de bal door. Tvedten rent richting de bal. Tvedten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Krieger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersen speelt de bal door. Tvedten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Thomasberg is nu in balbezit. Krieger verovert de bal door een tackle van achteren. Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten onderschept slim de pass. Tvedten draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Wulff de bal. Wulff geeft een lange en hoge pass. Frandsen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wulff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wulff met de inworp. Pedersen rent richting de bal. Pedersen schiet op doel. Motzfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzfeldt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valencia Copenhagen - Toxic Phoenix 1:1

45e minuut.
Pedersen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kirkebye komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 53%, Toxic Phoenix 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valencia Copenhagen - Toxic Phoenix 1:1

47e minuut.
Kirkebye onderschept slim de pass. Waldemar rent richting de bal. Kirkebye is nu in balbezit. Motzfeldt rent richting de bal. Motzfeldt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Rosenstand is nu in balbezit. Rosenstand geeft een lange en hoge pass. Falterin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten onderschept slim de pass. Tvedten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sejr is nu in balbezit. Krieger verovert de bal door een tackle van achteren. Krieger speelt de bal door. Tvedten is nu in balbezit. Tvedten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wulff is nu in balbezit. Wulff passt de bal met de wreef. Kirkebye rent richting de bal. Rugberg is nu in balbezit. Kirkebye verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valencia Copenhagen 55%, Toxic Phoenix 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valencia Copenhagen - Toxic Phoenix 1:1