Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea FB Deblågule
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 14.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Inworp. Nedergaard met een snelle inworp. Skjold bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjold haalt uit met een fantastische trap. Clemmensen heeft problemen om de bal te vangen. Jørgensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FB - Deblågule 0:1

3e minuut.
Lillegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøggild onderschept slim de pass. Bøggild geeft de bal voor. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Hviid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustü verovert de bal door een tackle van achteren. Lustü probeert naar een medespeler te passen. Zobel heeft problemen om de bal te vangen. Zobel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Nedergaard kopt de bal weg. Daar is Lustü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zobel is nu in balbezit. Zobel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chelsea FB - Deblågule 1:1

24e minuut.
Bannan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bannan met een sublieme pass. Zobel rent richting de bal. Zobel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Høgh de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Clemmensen is nu in balbezit. Clemmensen geeft een lange en hoge pass. Zobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bannan rent richting de bal. Kæstensen onderschept slim de pass. Kæstensen passt de bal met de wreef. Skjold rent richting de bal. Skjold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zobel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Høgh. Zobel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bannan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Klein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zobel rent richting de bal. Zobel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FB 38%, Deblågule 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea FB - Deblågule 1:1

47e minuut.
Ahnfeldt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lustü de bal. Lustü passt de bal met de wreef. Zobel is nu in balbezit. Zobel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FB - Deblågule 2:1

62e minuut.
Bannan passt de bal in één keer door. Uldahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Uldahl passt de bal met de wreef. Zobel is nu in balbezit. Zobel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FB 35%, Deblågule 65%.
Chelsea FB - Deblågule 2:1