Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRIAN JEPSEN Heil für geil
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Conradsen geeft de bal voor. Inworp. Birkedal met een snelle inworp. Antonsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Jansen is nu in balbezit. Jansen geeft een hoge lob. Daar is Ousted, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathiasen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nørtoft onderschept slim de pass. Nørtoft probeert naar een medespeler te passen. Katholm rent richting de bal. Mathiasen is nu in balbezit. Mathiasen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Antonsen passt de bal zonder na te denken. Daar is Mathiasen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katholm is nu in balbezit. Mathiasen verovert de bal door een tackle van achteren. Mathiasen schiet op doel. Kildentoft bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIAN JEPSEN 45%, Heil für geil 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BRIAN JEPSEN - Heil für geil 0:0

47e minuut.
Aabjørn met een sublieme pass. Mathiasen bereikt de bal nog maar net als eerste. Katholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsen verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BRIAN JEPSEN - Heil für geil 1:0

53e minuut.
Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Paulsen zijn tegenspeler op de grond. Paulsen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRIAN JEPSEN 45%, Heil für geil 55%.
BRIAN JEPSEN - Heil für geil 1:0