Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hussein Dream Team Heil für geil
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Rieper passt de bal zonder na te denken. Nørtoft rent richting de bal. Kiersted bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørtoft onderschept slim de pass. Nørtoft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Egeland heeft problemen om de bal te vangen. Nicolajsen onderschept slim de pass. Nicolajsen passt de bal met de wreef. Nørtoft heeft problemen om de bal te vangen. Nørtoft schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Egeland rent richting de bal. Egeland passt de bal in één keer door. Ousted bereikt de bal nog maar net als eerste. Grønkær onderschept slim de pass. Grønkær schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nicolajsen is nu in balbezit. Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Simonsen is nu in balbezit. Egeland onderschept slim de pass. Egeland schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kiersted is nu in balbezit. Nørtoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørtoft passt de bal zonder na te denken. Haugaard is nu in balbezit. Haugaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Conradsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Conradsen geeft de bal voor. Haugaard rent richting de bal. Nørtoft is nu in balbezit. Nørtoft draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hussein Dream Team - Heil für geil 0:1

32e minuut.
Kiersted bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersted probeert naar een medespeler te passen. Feldtstedt speelt de bal door. Klungelig pakt Grønkær de bal. Grønkær haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rieper geeft een lange en hoge pass. Pausgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolajsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pausgaard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vinding Jensen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hussein Dream Team - Heil für geil 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hussein Dream Team 60%, Heil für geil 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hussein Dream Team - Heil für geil 1:1

47e minuut.
Daar is Kiersgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulsen rent richting de bal. Paulsen passt de bal met de wreef. Haugaard is nu in balbezit. Haugaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Nicolajsen onderschept slim de pass. Nicolajsen geeft een lange en hoge pass. Birk kan de bal niet met de borst controleren. Nørtoft onderschept slim de pass. Nørtoft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hussein Dream Team - Heil für geil 1:2

51e minuut.
Nicolajsen probeert naar een medespeler te passen. Kiersted is nu in balbezit. Simonsen met een sublieme pass. Nørtoft is nu in balbezit. Nørtoft schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kiersgaard geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pausgaard de bal onder controle te krijgen. Conradsen rent richting de bal. Conradsen met een sublieme pass. Paulsen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Simonsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonsen speelt de bal door. Bjur is nu in balbezit. Haugaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugaard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hussein Dream Team 61%, Heil für geil 39%.
Hussein Dream Team - Heil für geil 1:2