Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc København ape recorder
Normal Tactiek 451
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 40
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Andersen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vinther de bal. Eje is nu in balbezit. Spang Olsen rent richting de bal. Spang Olsen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Spang Olsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Egeland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egeland passt de bal met de wreef. Eje bereikt de bal nog maar net als eerste. Eje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - ape recorder 0:1

5e minuut.
Gammelgaard rent richting de bal. Egeland onderschept slim de pass. Egeland passt de bal met de wreef. Eje rent richting de bal. Eje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - ape recorder 0:2

9e minuut.
Egeland probeert naar een medespeler te passen. Eje is nu in balbezit. Brødsgård is nu in balbezit. Eje onderschept slim de pass. Eje haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Spang Olsen controleert de bal met de borst. Vinther is nu in balbezit. Spang Olsen onderschept slim de pass. Eje rent richting de bal. Eje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - ape recorder 0:3

20e minuut.
Zahle geeft een lange en hoge pass. Brødsgård is nu in balbezit. Eje verovert de bal door een tackle van achteren. Eje draait met de bal, schiet en ... Hvidt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - ape recorder 0:4

25e minuut.
Wulff met een sublieme pass. Hagenborg met een sublieme pass. Wulff met een sublieme pass. Eje bereikt de bal nog maar net als eerste. Eje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Wulff speelt de bal door. Someşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Someşan speelt de bal door. Andersen rent richting de bal. Andersen schiet op doel. Abildgaard bokst de bal weg. Paal!

36e minuut.
Hagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagenborg passt de bal zonder na te denken. Eje bereikt de bal nog maar net als eerste. Eje haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - ape recorder 0:5

41e minuut.
Klungelig pakt Wulff de bal. Wulff geeft een lange en hoge pass. Dannemand is nu in balbezit. Eje onderschept slim de pass. Eje schiet op doel. Hvidt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc København 75%, ape recorder 25%.
Fc København - ape recorder 0:5

47e minuut.
Someşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff speelt de bal door. Spang Olsen speelt de bal door. Eje rent richting de bal. Eje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Dannemand is nu in balbezit. Hagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Hagenborg geeft de bal voor. Eje is nu in balbezit. Eje schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jansen kopt de bal weg. Frue probeert de bal aan de voet te houden. Eje bereikt de bal nog maar net als eerste. Eje schiet op doel. Hvidt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - ape recorder 0:6

56e minuut.
Egeland verovert de bal door een tackle van achteren. Egeland met een sublieme pass. Brødsgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Eje onderschept slim de pass. Eje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - ape recorder 0:7

57e minuut.
Vinther rent richting de bal. Spang Olsen verovert de bal door een tackle van achteren. Brødsgård rent richting de bal. Spang Olsen onderschept slim de pass. Spang Olsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Egeland is nu in balbezit. Egeland passt de bal zonder na te denken. Eje is nu in balbezit. Eje schiet op doel. Frue probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - ape recorder 0:8

67e minuut.
Lavard met de inworp. Vinther bereikt de bal nog maar net als eerste. Spang Olsen begaat een overtreding. Spang Olsen krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Egeland passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Spang Olsen de bal. Spang Olsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eje, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eje schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc København - ape recorder 0:9

72e minuut.
Wulff bereikt de bal nog maar net als eerste. Wulff speelt de bal door. Eje rent richting de bal. Eje haalt uit met een fantastische trap. Frue probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wulff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hvidt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hvidt speelt de bal door. Someşan probeert naar een medespeler te passen. Eje is nu in balbezit. Eje haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brødsgård de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Spang Olsen geeft een hoge lob. Hvidt probeert naar een medespeler te passen. Jansen kopt de bal weg. Eje is nu in balbezit. Eje draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Dannemand heeft problemen om de bal te vangen. Hagenborg rent richting de bal. Hagenborg passt de bal in één keer door. Eje heeft problemen om de bal te vangen. Eje draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc København 75%, ape recorder 25%.
Fc København - ape recorder 0:9